Sandor borgerlig kandidat i Skinnskatteberg

För första gången i historien presenterar de borgerliga partierna i Skinnskatteberg en egen kommunalrådskandidat inför höstens kommunval.

Och det blir ett välkänt namn, nämligen Carina Sandor, som under ett antal år har varit kanslichef på Skinnskattebergs kommun. Nu har hon gått med i folkpartiet inför valet.

Idag arbetar Carina Sandor som administrativ chef och vice VD på stiftelsen Westmannaturism. Det är hennes intresse för samhällsfrågor som fick henne att tacka ja till erbjudandet att bli den borgeliga alliansens kandidat till kommunalrådsposten. Och viktigaste frågan att ta tag i om hon hamnar där är den kommunala ekonomin.

- Vi måste få en budget i balans, påpekar hon.

Carina Sandor har alltså gått med i folkpartiet inför valet. Nu hoppas hon på att Skinnskattebergsdemokraterna och vänsterpartiet väljer att samarbeta med den borgeliga alliansen. Det skulle nämligen möjliggöra ett regimskifte i Skinnskatteberg efter höstens val.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".