1 av 15
2 av 15
3 av 15
4 av 15
5 av 15
6 av 15
7 av 15
8 av 15
9 av 15
10 av 15
11 av 15
12 av 15
13 av 15
14 av 15
15 av 15

Preskriberat :: startsida

- Preskriberat -

Välkommen till Hej Domstols preskriberade fall! Under den här vinjetten hittar du gamla ljudklipp under en rad olika kategorier.

Utlämnat på begäran!
Ibland händer det att folk hör av sig till Hej Domstol och begär att få ut dokument och ljudklipp som vi annars skulle glömma bort i nåt hängmapparkiv nånstans. Osorterat och osammanhängande hamnar alltsammans på sidan
  
VALET 2006!
Allt det gottigaste om riksdags-, landstings- och kommunvalet! Det du minns, det du inte minns, det vi minns, det hästar minns och så vidare och så vidare i det oändliga. Nu kan det läggas till handlingarna - alltså här.
    

Reinhardt Reklam-produktioner
Reinhardt Reklam är ett fristående produktionsbolag med en rad succéproduktioner bakom sig, såsom Dolda Radion, Dagar som nästan skakade Sverige och samarbetet med Danmarks Televison!
  

Kalles pappas Radio Lind!
Hej domstol har kommit över gamla kassettband som visar sig vara inspelningar från Kalles pappas gamla radioshow!     
   
    

Vildhunden Rana & Barndeckarna!
Hör radioteatern om Vildhunden Rana - Anne Honeths bästa vän, följeslagare och räddare i nöden, följetongen som så många tog till sina hjärtan. Och lös otäcka mysterier tillsammans med Barndeckargänget!

  

Gör en Joe Labero!
Joe Labero hette ju inte Joe Labero från början - nänämensan. Han är döpt till LArs BEngt ROland JOhansson - fast det går ju inte att heta som magiker. Men nu kan du också få ett magikernamn!
  

Sjukanmälningar
Ibland kanske folk är sjuka utan att de riktigt märker det själva. Då får man – som Hej domstol-gänget – ta saken i egna händer och sjukanmäla dom åt dom. 
  
  

Fantastiska Ministerfakta
Det finns så fruktansvärt mycket man inte vet om sina ministrar.
 
 
      
  
Fantastiska Biskopsfakta
Det finns så fruktansvärt mycket man inte vet om sina biskopar.
  
   
   
     
Dick Harrison - samhällets fiende nummer ett!
Dick Harrison är, enligt ett fax vi fick från Sveriges Radios styrelse, ett hot mot demokratin. Därför måste han enligt stadgarna spärras in. 
  
  

Lasse Kronérs Hej Domstol-macka
Allt om den specialkomponerade mackan. Vi kan på förhand avslöja att den bland annat innehåller creme fraiche, kräftstjärtar och en liten skinkskiva.
  
    
              
  
Ranelidfejden
Vad handlade den där debatten egentligen om?
Hej Domstol! följde med och har gjort en hel del efterforskande journalistik i ämnet.


    
Nycirkusen
För den som inte riktigt sett skillnaden mellan nycirkus och gammalcirkus så innehåller nycirkus elgitarrer (uppfinning från 30-talet) och tricket att en man går in i en ballong och sen låter ballongen glida upp och sätta sig på huvet (uppfinning från Beckomberga).


Per Nuder
Per Nuder har inte bara ett roligt namn och numera en finansministerpost - han har också varit Sveriges samordningsminister. För att uppmärksamma svenska folket på hur viktigt det är med samordning i en regering, satte vi på Hej Domstol! ihop en heldag om Per Nuder.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista