1 av 2
2 av 2

Preskriberat :: Per Nuder-special

Per Nuder-special i Hej Domstol!

  
Per Nuder har inte bara ett roligt namn. Han är också Sveriges samordningsminister. För att uppmärksamma svenska folket på hur viktigt det är med samordning i en regering, satte vi på Hej Domstol! ihop en heldag om Per Nuder. Här nedan finns svaren på alla dina frågor om Nuder.
 
De andra ministrarna om Nuder
Utan Nuder skulle det vara rena kaoset i regeringen. Alla de andra ministrarna är jätteglada att Nuder kommit in och styrt upp verksamheten.


Temaveckor hos Nuders
Hos familjen Nuder kan man alltid vänta sig överraskningar. För att liva upp tillvaron både för sig själv och andra arrangerar Nuders varje år ett antal temaveckor.

Lyssna på temaveckorna
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.


Per Nuders dagbok
Som samordningsminister är man med om spännande och världsomvälvande saker. Men man har också ett privatliv som man gärna vill dokumentera för sig själv. Hej domstol! kom över Nuders dagbok, den med ett Transformers-klistermärke på.
 
Lyssna på dagboken


Bredvid Per Nuder - en sommarsång om en samordningsminister
Per Nuder är inte bara samordningsminister med roligt namn. Han är också huvudpersonen i sången Bredvid Per Nuder. Den handlar om Per Nuder, samordningsminister.


Per Nuder på utrikiska
Som samordningsminister reser man mycket runt i världen. Då kan det vara bra att veta vad ”Per Nuder” heter på andra viktiga språk. ”Samordningsminister” uttalas ju likadant på alla språk.


Agent Nuder: Commando Cobra - en actiontrailer
Per Nuder är inte bara samordningsminister med roligt namn. Han är också skådespelaren som spelar samordningsminister Per Nuder i filmen med samma namn.


Per Nuders skrytrapp
På sista tiden har Nuder börjat pyssla en del med rapp (ett slags rytmiskt pratsjungande till musik). Kalle försöker göra Nuders ”rhymes” rättvisa genom att rytmiskt pratsjunga Nuders så kallade ”skrytrapp” till några sköna ”beats”. Nuder själv kom trea med materialet i fråga i rap-DM i Åkersberga 01.


Kulturtidskriften Se & hör
Det är inte alla som ser tyngdvikten i Per Nuders närvaro. Se och hör när Se & hör missar ännu ett scoop.


Per Nuder och den fasansfulla drömmen
Efter för många kvällspizzor kan det hända att Valle i Hej Domstol!-gänget får mardrömmar om olika samordningsministrar.

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".