Dick Harrison - en fara för demokratin!

Dick Harrison - en fara för demokratin!

   
Dick Harrison är inte bara professor i historia, författare och tävlande i På Spåret - han är också, enligt Sveriges Radios ledning, en fara för samhället. Vi vet inte riktigt varför. Vad vi däremot alldeles säkert vet är att han måste spärras in i Hej Domstolfängelset!

Här kan du följa steg för steg hur Dick Harrison jagades, fångades och fängslades - för att sedan slinka ur vårt garn och rymma!

  

Den vilda jakten på Dick Harrison!

En inblick i Hej Domstol-fängelset
Allt är inte pest och pina för Dick Harrison i Hej Domstol-fängelset - nån gång varannan vecka kommer någon av oss ner och tittar till honom. Rena hotellet ju!

Högläsning ur Dick Harrisons dagbok
Det var klart som korvspad att Dick inte trivdes i fängelset. Och det var väl egentligen inte meningen. Men när vi hittade hans dagbok förstod vi att han smidde utstuderade rymningsplaner! Här läser han själv högt ur sin dagbok.

Dick och den vilda djungeljakten!
Knappt hade Dick Harrison flytt ur Hej Domstolfängelset förrän hela redaktionen gav sig ut på jakt efter honom - ryktet sade att man senast sett honom djupt inne i Sydamerikas djungler...

Dick Harrison - Rymdbasens skräck!
Alla trodde att färden till rymdbasen på Pluto skulle gå som en dans. Och det gjorde den också - tills Dick och hans robotarm satte sin fot på skytteln!

Dick Harrison och det vilda äventyret på transsibiriska järnvägen!
Jakten på professorn går vidare och ett mystiskt dubbelspel tar fart över den ryska tundran.
Du som gillade Dick Harrison - Rymdbasens vålnad kommer älska detta!
Du som gillade hans tegelstensböcker kommer nog tycka att detta är trams.

Men äventyret är inte slut här! Nya avsnitt ur Hej Domstols jakt på Dick Harrison kommer varje måndag!