Förlust för Rospiggarna

En rejäl utklassning. Ja så kan man beskriva Rospiggarnas förlust mot Masarna igår. 58-38 slutade matchen där skadade lagkaptenen Greg Hancock saknades.

- Ja, det är inte så mycket att säga, vi mötte ett bättre lag och Greg är saknad idag. Jonas Davidsson går inte alls som han har gjort tidigare, då kan det bli så här. Tyvärr.

Greg Hancock kunde inte köra, många menade att era egna chanser försvann före matchen, vad säger du?

- Lite så är det väl, men jag tror väl att hade Jonas varit i form idag som han har varit tidigare i år, då hade vi kunnat ge Masarna en rejäl match.

Vad betyder egentligen Greg Hancock för Rospiggarna?

- Tiotals poäng.

Vad var det som fattades Jonas Davidsson den här kvällen?

- Vet inte riktigt, kanske att han får ta ett för stort ansvar när Greg inte är med, det lyckas inte för han idag, så här är det med speedway. Det var jämt ganska länge ändå, det var först i den avslutande heaten  som det rann iväg en del. Det var på slutet från heat 12 kan man säga, det är därifrån vi förlorade allting, vi hade inte chans då.

En förlust i det här läget av serien, hur påverkar den er?

- Nja, visst påverkar den alltid men vi har fortfarande en chans att nå slutspel men det blir ju tuffare för varje förlust men den här matchen är inte den man kanske på förhand tror man ska vinna lätt. Det är tufft häreuppe.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".