Storpublik såg Rospiggarna tappa ledning

Gårdagens möte mellan Rospiggarna och Hammarby lockade 3 800 åskådare - nytt publirekord för i år - till Orionparken. Och storpubliken fick se hemmalaget gå ut stenhårt och leda med 10-2, men Hammarby kom i fatt och kunde tillslut vinna med två ynka poäng, 49-47.

Förlusten innebär att Rospiggarna föll till sjunde plats och därmed ligger laget precis utanför slutspel, men Greg Hancock, som var tillbaka efter skada, tror att om alla får vara friska, så kan man komma tillbaka på den vinnande linje, som laget hade i början av säsongen.

- Vi är ett vinnande lag och det gäller bara att vi får vara hela och får tillbaka självförtroendet så ska vi klara en slutspelsplats, säger amerikanen som blev bäste Rospigg i comebacken med sina tio poäng.

Överlägsen var dock Hammarbys Nicki Pedersen, dansken, som leder GP serien och förmodligen är världens bäste just nu, vann sina sex heat och drog in smått otroliga 18 poäng.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista