Sparkad tränare besviken

- Jag tycker själv om raka rör och att klubben bestämt att jag inte är lämplig, det köper jag, men jag får väl säga att jag är lite besviken på sättet som de talade om det för mig, säger Storvreta Innebandyklubbs sparkade tränare Stefan Åsbergh.
Det är dåliga resultat på senare tid som fått klubbledningen att agera, och bristande glädje och gnista i laget, säger sportchefen Stefan Brodin. Stefan Åsbergh är besviken på det sätt han fick veta att klubben ville bli av med honom. - Jag fick ett kort telefonsamtal om att de är inne på att göra förändringar och att jag inte är aktuell att vara kvar, och sen är det inget mer, säger han. Det blir assisterande tränaren Markus Puskala som nu tar över, och Stefan Åsbergh känner sig besviken på att Puskala inte ringt till honom. - När vi pratar så hoppas jag att han förstår att jag inte har hunnit med det, säger Markus Puskala.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".