Storförlust för Sirius

Fullkomlig utklassning är väl det minsta man kan säga om Sirius förlust mot Häcken igår. Hela 8-0 förlorade laget från Uppsala med, och tränare Jocke Mattsson var nästan mållös efter matchen.

- Väldigt svårt att förklara. Vi är inte med redan från start tycker jag. Vi var inte beredda på att löpa tillräckligt mycket idag så de gör 1-0 ganska tidigt. Jag tycker att vi kommer tillbaka in i matchen en bit in i första och börjar löpa och förstår att det här går inte om vi inte sätter fart. I andra halvlek går vi in med ganska bra självförtroende och vill visa att vi klarar av att vända den här matchen men de får ett snabbt mål, en utspark, lite enkelt får de 2-0, sen får vi en utvisning och efter det är matchen död, berättar han.

-Hur reparerar man självförtroendet efter en sådan här smäll?

- Det blir mycket video och många samtal men jag tror att vi kan gå vidare ganska snabbt efter den här matchen för vi har gjort väldigt bra matcher fram till den här. Vi kommer prata ihop oss rejält imorgon och vi har redan match på söndag där vi ska ta revansch på Kviding hemma, säger Jocke Mattsson

Per Kahl
per.kahl@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".