ESK letar spelare i Italien och England

Enköpings SK kan komma att förstärka sitt lag med proffsspelare från serie A i Italien. Klubben är intresserade av spelare från högsta serien i flera länder.
Efter en svaga inledning som bara gett en poäng hittills för nykomlingen i allsvenskan tittar ESK efter förstärkning utomlands. Värvningsansvarige Stefan Holm tittar främst på ligorna i England och Italien där lagen inte har några reservlag och där många inte får spela några matcher. - Det finns lag som vill låna ut spelare och vi är öppna för alla förslag, säger Stefan Holm. Klubben har kontakter med lagens agenter och förhandlingarna drar igång efter midsommar. ESK kommer inte att betala för några spelare utan får låna de gratis. - Det är inte aktuellt med några dyra nyförvärv, säger Stefan Holm. Klubben tittar också kontinuerligt på svenska spelare. Bland annat har Djurgårdens Christer Mattiasson nämnts. Enligt Stefan Holm är han varken mer eller mindre aktuell för ESK just nu än andra spelare. Men truppen behöver bli bredare, menar han, och inledningen har varit tung för klubben
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".