Flera MC-olyckor i Norrtälje

Två personer skadades allvarligt efter en kollision mellan två motorcyklar i närheten av Riala igår vid 17-tiden. Det gick så illa att de kan behöva amputera sina vänsterben.
Flera motorcyklar körde längs vägen när en motorcykel, med två personer ombord, bestämde sig för att vända. Det såg inte föraren på motorcykeln bakom som körde rakt in i de två personerna. De två är nu så allvarligt skadade att man kan tvingas amputera deras vänsterben. Föraren på den andra motorcykeln klarade sig med lindrigare skador. Ytterligare två olyckor inträffade, en vid 14-tiden i Bergshamra, Norrtälje, där motorcykel och bil kolliderade i en kurva. Motorcyklisten blev lätt skadad men fördes ändå till sjukhus för kontroll. Vid 17-tiden inträffade en olycka där en bil körde ihop med en motorcykel med förare och passagerare. Passageraren på mc:n fördes lindrigt skadad till sjukhus. Föraren klarade sig bra.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".