Buss körde in på tomt i Älvkarleby

En familj på Östanåvägen i Älvkarleby fick i går oväntat besök när de var ute i sin trädgård. Helt plötsligt kom en buss i linjetrafik infarandes på tomten.
Jag var ute och klippte gräsmattan och då kommer det en buss inhoppandes på framsidan. Den kör in på grannens tomt först och sen in på vår. Man blir ju rädd jag hade två småungar ute på tomten, säger Daniel Gustafsson. Olyckan inträffade vid niotiden i går morse och enligt Swebus som driver trafiken på sträckan drabbades chaffören av ett sjukdomsfall och fick black-out. Han blev hämtad med ambulans och fick tillbringa natten på sjukhus. Inga andra personer skadades vid olyckan. - Chauffören sa att han inte visste vad som hade hänt. Han fick väl en chock efteråt, säger Daniel Gustafsson. Daniel Gustafssons tomt klarade sig från större skador men värre var det för grannens. -Hela grannens rabatt och staket gick sönder, säger Daniel Gustafsson.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".