Sirius allt närmare konkurs

Sirius bandys ekonomiska kris är nu så allvarlig att klubben bara är några veckor från att begäras i konkurs. Kronofogden förbereder en utmätning i klubben, och därefter är förre Siriustränaren Kjell Edberg beredd att begära klubben i konkurs.
Tiden blir allt knappare för Sirius bandy. Redan för två veckor sen gick tiden ut för att betala skulden till förre tränaren Kjell Edberg, som har 125 000 i obetald lön att kräva ut. Edberg har liksom spelarna Andreas Westman och Magnus Lövdal vänt sig till kronofogden för att få skulderna indrivna från klubben, och Edbergs ärende är det som har hunnit längst. Kronofogden arbetar nu med att kartlägga vilka tillgångar som finns i klubben, och inom kort väntas en utmätning ske av klubbens tillgångar. Eftersom några större tillgångar inte tros finnas så står Kjell Edberg efter det inför valet om han vill begära sin gamla klubb i konkurs. Något han tycks vara beredd att göra.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista