Nygammal jugoslav till ESK

Enköpings SK blev igår klara med sitt senaste nyförvärv, Radosav Radulovic, mittbacken som spelade i ESK 2000. Kanske kan Radulovic bli spelklar redan till nästa match mot Örgryte.
- Jag tror att det betyder väldigt mycket. Han gjorde en väldigt fin sejour här förut och killarna känner det och man märker på träningarna att han har en bra status i gruppen redan, säger värvningsansvarige Stefan Holm. Om det inte dyker upp nåt speciellt, så blir Radosav Radulovic det sista slutförvärvet för säsongen till ESK. Rado kommer närmast från den israeliska ligan, och spelade alltså 14 matcher i superettan år 2000. I går skrev mittbacken på ett ettårskontrakt med ESK, vilket betyder att han spelar för ESK även nästa år oavsett om det då blir i allsvenskan eller superettan. Han blev lite dyr för ESK och det har varit en del problem innan pappren äntligen blev påskrivna. - Det är många bitar som ska falla på plats och så har vi ju ingen stark ekonomi. Vi har fått råd genom att gå runt till sponsorer, säger Stefan Holm. - Han valde egentligen Sverige för att det var ett bättre land, han hade bättre kontrakt i Israel.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".