Polisman misshandlad på Fyrishovs camping

En polis blev i eftermiddags misshandlad med knytnävsslag i ansiktet av av en gäst på Fyrishovs camping i Uppsala. Det var när en stökig grupp som bott på området en tid skulle avvisas därifrån.
Det var polismannen skulle gripa tag i en av de avvisade, som denne vände sig om och utdelade ett kraftigt knytnävsslag rakt i ansiktet på polisen och sedan sprang därifrån. Polisen tog upp jakten och fick då en tung mobiltelefon kastad mot sig. -Han blev skadad i ansiktet och började blöda ordentligt, säger Uppsalapolisens vakthavande befäl Tommy Rinaldo. -I samband med det här är det många andra som träder in och ska hjälpa den här killen som flyr. Polisen kallade på förstärkning och storbråk kunde undvikas. Tre av de inblandade camparna sitter nu gripna för våld mot tjänsteman. Polisen fördes till Akademiska sjukhuset för omplåstring.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".