Bälinge-tränare slutar

Efter fem år som huvudtränare för Bälinges allsvenska fotbollslag meddelar i dag Per Widén att han slutar som tränare efter säsongen.
Det är inte klart vem som ska ersätta honom, men han säger själv att det inte ligger någon konflikt bakom avhoppet. - Det har varit jättebra, och det är det fortfarande, men det tar på krafterna. På den här nivån måste man hålla på med det på heltid, och det gör inte jag och då orkar jag inte längre. Har det något att göra med att det inte går så bra nu? - Absolut inte. Vi har fortfarande chansen att göra vårt bästa år på många år, och jag kommer att göra allt för att fortsätta lägga plattformen för att det här laget ska få ett bra avstamp även för 2004, säger han. Per Widén säger också att han inte erbjudits att träna någon annan klubb och att han inte vet vad han ska göra när han slutar i Bälinge.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".