Märstamordet: idag obduceras mannen

Idag obduceras den 26-årige vitryss som hittades död i ett träd i Märsta i helgen. Det är fortfarande oklart om han dog av skadorna i huvudet eller hängningen.
Imorse vid niotiden påbörjades obduktionen av kroppen. Mannen hittades i lördags hängande i ett träd, men han hade också skador i huvudet. Två män, 23 och 29 år gamla har anhållit, misstänkta för mord eller gov misshandel och vållande till annans död. Men innan obduktionen är klar vet man inte med säkerhet vad mannen dog av. Det är möjligt att han hängde sig själv. Ytterligare sju personer har anhållits för skyddande av brottsling sen de återvänt till den av polisen avspärrade lägenheten för att städa upp. Lars Grönskog vid Norrortspolisen vill varken bekräfta eller dementera uppgifterna i Expressen om att det var ett svartsjukedrama som låg bakom mannens död. Polisen och åklagare väntar på rättsläkarens utlåtande om hur mannen dog. I dagsläget är det inte aktuellt med fler gripanden.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".