Fotboll

Sirius får ny klubbchef

Per Nohr tillträder som ny klubbchef för Sirius fotboll vid årsskiftet.

Enligt klubben är rekryteringen av Per Norh som sportchef ytterligare ett led att förstärka organisationen i klubben, för att så snabbt som möjligt ta sig från Division 1 tillbaka till Superettan.

– Per kommer att bidra till att vi får ut mer av de resurser klubben har, skriver Sirius Fotbolls VD, Thomas Sonesson. på klubbens hemsida.

Den 4 november blev det klart att Andreas brännström fortsätter som huvudtränare för Sirius Fotboll och att den tidigare assisterande tränaren Mattias Eriksson blir sportchef.

– Att tillsätta en sportchef var högsta prioritet. Tillsättandet av en klubbchef är en annan sak som vi haft högt på önskelistan. Då vi nu anställt Per Nohr som klubbchef kommer styrelsen, VD:n och den operativa ledningen få kraften att bygga en hållbar och långsiktig plattform som tillsamman med sporten skall ta oss tillbaka till eliten, skriver Thomas Sonesson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".