Två anhölls för Västertorgrån

Polisen har nu två nya misstänkta för inblandning i rånet mot Svensk Kassaservice på Västertorg i början av mars. De två männen anhölls igår.

Vid rånet i mars  överraskades en av de anställda på morgonen av två maskerade rånare med pistol. Rånet var det fjärde mot det här kontoret på bara två år och det fick lednignen för Svensk Kasaservice att belsuta att stänga kontoret direkt -  tidigare än vad man annars planerat. Två misstänkta rånare greps samma dag som rånet skedde.De häktades senare men släpptes efter någon vecka, trots att polisen fortfarande har misstankar mot dem. Men nu finns alltså ytterligare två misstänkta. Efter ett stort utednings- och spaningsarbete hämtade polisen igår in två män från Stockholmsområdet till förhör. Efter förhören anhölls båda, som är i 25-årsålden, misstänkta för medhjälp till grovt rån. Polisen vill inte lämna ut mer uppgifter kring utrednignen.  De två misstänkta nekar till brott.

Reporter:lisa.helgesson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".