Hedberg tror på ny organisation

Moderate kommunalrådet Gunnar Hedberg är förvånad över att så många som nästan två tredjedelar av politikerna i kommundelnämnder och facknämnder i Uppsala inte tror att kommunens nya organisation kommer att leda till förbättringar för Uppsalaborna.
Enligt en enkät från Upplandsnytts så är alltså nästan två tredjedelar av politikerna i kommundelnämnder och facknämnder i Uppsala negativa till kommunens nya organisation. Om ett knappt år kommer Uppsalas kommundelsnämnder att försvinna. I stället införs nämnder som tar hand om olika ämndersområden, som barn och ungdom, äldre och arbetsmarknad. Men trots att Upplandsnytt enkät visar att många politiker inte tror att den nya organisationen kommer att leda till några förbättringar så är Gunnar Hedberg positiv. - Jag är övertygad att det blir långt mycket bättre förutsättningar med den nya organisationen, säger han.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista