45- åring åtalad för sexualbrott

En man i 45-årsåldern står idag åtalad vid Enköpings Tingsrätt för flera grova sexualbrott. Under åren 1997 till 1999 hade mannen vid minst femton tillfällen sexuellt umgänge med en flicka i 10-årsåldern.
Mannen är misstänkt för tre olika brott. Under åren 1997 till 1999 hade mannen vid minst femton tillfällen sexuellt umgänge med en flicka i 10-årsåldern. Eftersom flickan var bekant med mannen och med tanke på hur omfattande övergreppen var har åklgaren valt att rubricera brottet som grovt sexuellt utnyttjande av underårig. Men mannens ofredande av flickan fortsatte även efter själva övergreppen genom att han senare blottat sig för henne. Förutom övergreppen har mannen haft över 100 barnpornografiska bilder på sin dator, som han nu även åtalats för. 45-åringen anmälde sig själv till polisen för de brott han begått.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista