Niklas Anger Foto:Stig Kenne / SCANPIX
hockeyallsvenskan

Ingen direkt effekt i Almtuna

Anger: ”Vi gör en bra bortamatch”
1:09 min

Det har varit turbulent i Almtuna i starten på säsongen. Nu när huvudtränaren Bobo Simensen tvingats bort så hoppades man på framgång i första matchen under Johan Silfwerplatz ledning men det blev en ny förlust för Uppsalalaget borta mot Malmö.

– Jag tycker vi spelar riktigt bra, vi skjuter i stolpe och ribba. Vi gör en bra bortamatch och borde ha med oss en poäng. Det är tufft nu, och det är tungt. Jobbar vi för varandra så kommer vi vända det här, säger anfallaren Niklas Anger efter matchen.

Har ni redan nu sett några förändringar efter tränarbytet?

– Det är lite förändringar, men det är svårt att säga nu. Vi gör allt för att vinna varje match oavsett vem som leder laget eller vilka som spelar. Vi är ett bra lag, vi håller ihop och försöker göra det bästa av situationen.

Härnäst väntar en ny bortamatch i Skåne, mot Ängelholmslaget Rögle.

– Vi stannar kvar i Skåne och jag är ganska övertygad om att vi tar tre poäng på fredag, avslutar Niklas Anger.

Matchfakta:
Malmö-Almtuna 3-0 (1-0, 0-0, 2-0)

Första perioden: 1-0 (7.47) Stefan Lassen (Jean-Luc Grand-Pierre, Robin Alvarez).

Tredje perioden: 2-0 (18.32) Morten Green (Linus Klasen, Robert Carlsson), 3-0 (19.38) Dragan Umicevic (Justin Forrest) mål i tom kasse.

Skott: 32-25 (9-10, 10-9, 13-6).

Utv, Malmö: 2x2. Almtuna: 3x2.

Domare: Mikael Holm, Skärhamn.

Publik: 6 383.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".