Ägare ber om ursäkt

Ägaren till Knatteskutt, en prova-på - idrottskola för små barn, ber nu om ursäkt och lovar föräldern Hanna Järphagen Weström från Uppsala att hon ska få tillbaka en del av pengarna hon betalat in för idrottsaktiviteter för sina barn, detta efter kritiken som vi berättat om.

Vi berättade häromdagen om Knatteskutt, som marknadsför sig som en idrottskola för barn mellan 4 och 9 år som under 12 gånger får prova på en rad olika idrotter,och finns på många många orter runt om i landet, men där missnöjet nu börjar sprida sig på bloggar och hemsidor. En av kritikerna var föräldern Hanna Järphagen Weström från Uppsala.

Efter kritiken skriver skriver ägaren Gustav Einarsson, som bor i Växjö, i ett mejl till P4 Kronoberg att det stämmer att ledaren kom för sent till hennes barns lektioner och att det är inte okej att barnen fick vara utomhus när det skulle vara inomhusaktiveteter.

Han skriver vidare att man kommer att mejla samtliga föräldrar i gruppen och be om ursäkt och ge dem möjlighet till ytterligare kompensationen.