Sirius vann toppmöte

Storck: "De först 20 är bra"
0:37 min

Under lördagen var det toppfotboll på Studenternas då Sirius tog emot Kvarnsveden. Sirius vann matchen 2-1 och matchens lirare Sara Storck var nöjd med matchen.

Det var två taggade lag som klev ut på Studenternas gräsmatta på lördagen. Båda lagen var sugna på att ta ett steg närmare den allsvenska kvalplatsen. Sirius var laget som gick ut starkast och man spräckte Kvarnsvedens nolla redan efter dryga 10 minuter genom Fanny Andersson och det hann bara gå fyra minuter innan det small till igen bakom Angelica Bengtsson i Kvarnsvedens mål, 2-0 gjorde Jenny Jansson.

Under matchens gång jobbade Kvarnsveden sig in i matchen och man fick till några bra lägen men det saknades det lilla sista för att sätta bollarna. Det dröjde ända till 72:a matchminuten innan Ashleigh Gunning kunde pricka in Kvarnsvedens reduceringsmål. Sirius tog nu ännu ett steg närmare den allsvenska kvalplatsen då det återstår fyra omångar.

Malin Kennbrant
malin.kennbrant@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".