1 av 2
Foto: August Bergkvist/Sveriges Radio
2 av 2

Tipsa P4 Uppland!

P4 Uppland Sveriges Radio bevakar och skildrar hela länet, men för att hitta de viktigaste nyheterna och mest spännande berättelserna behöver vi din hjälp. Vi är beroende av att du som medborgare berättar för oss om det viktiga som du känner till från din vardag, det som aldrig avslöjats eller skildrats.

  • Tipsa oss via mejl:  p4uppland@sverigesradio.se
  • Ring tipstelefonen:  018-17 40 40
  • Tipsa anonymt via Radioleaks, en krypterad tjänst för dig som på ett skyddat och säkert sätt vill lämna information till Sveriges Radio.

Via Radioleaks tar vi emot allt från mycket känslig information till din berättelse om missförhållanden på jobbet. Du kan digitalt och krypterat lämna uppgifter till Sveriges Radios reportrar.

  • Radioleaks är uppbyggt för att ge största möjliga säkerhet. Innehållet som skickas till oss krypteras, men inget system är helt säkert. Din säkerhet och möjlighet att förbli anonym som källa beror i hög grad på hur du själv agerar, på vilket sätt du väljer att lämna informationen. Läs mer i våra råd om hur du bör skydda dig själv när du lämnar information.
  • Sveriges Radio avslöjar inte identiteten på källor som ger oss information. Läs mer om Meddelarskydd och källskydd.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista