Dela med dig av ditt musikminne

Vilken låt väcker dina starkaste minnen? Tänk efter vilka märkliga, roliga, lustfyllda, skrämmande möten mellan musik och situationer som ditt liv bjudit på. Vardagliga minnen, dramatiska minnen, sexiga minnen, sorgliga minnen, pinsamma minnen.

Din berättelse och din musik blir grunden i en föreställning på Uppsala stadsteater: Soundtrack of your life med Uppsalabornas bästa musikaliska minnen i regi av Linus Tunström och Tomas Alfredson. Premiär den 28 mars 2009.

Om du ser till att vi får ta del av ditt bästa, sorgligaste, mest färgsprakande eller komiska musikminne kan just din berättelse bli en del av föreställningen Soundtrack of your life på Uppsala stadsteater!

Du kan dela med dig av ditt musikminne på flera sätt:

  • Skicka det som e-post till soundtrack@sr.se
  • Ring vår telefonsvarare på 018-17 40 60 och berätta!
  • Skriv en kommentar till något av de inspirerande musikminnen vi delar med oss av här på sidan. Glöm inte att skriva din e-postadress i sådana fall, annars kan du inte vinna! Kommentarsfunktionen är öppen på vardagar.

Kanske väljer vi ut just din berättelse för publicering i radio och på webben. Och kanske, kanske blir det just ditt minne som blir till en del av teaterföreställningen!

Senast den 30 november vill vi ha ditt bidrag!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".