Özz Nûjen om teaterpremiären av två herrars tjänare

9:18 min

Det börjar dra ihop sig till premiär för uppsättningen Två herrars tjänare på Stadsteatern i Uppsala och premiären av föreställningen kommer att ske på lördag. I huvudrollen som Truffaldino ser vi komikern och skådespelaren Özz Nûjen.

I förväxlingskomedin "Två herrars tjänare" kretsar mycket av handlingen Truffaldino, tjänaren som mer eller mindre alltid är hungrig och som på många sätt alltid i knipa via sitt agerande. Det är komikern och skådespelaren Özz Nûjen som kommer att ha huvudrollen som Truffaldino i den uppsättningen som kommer att genomföras på Stadsteatern i Uppsala. 

– Jag är alltid nervös innan en premiär, och speciellt när det handlar om en sån här nydanande version av något gammalt så vi gör ju om det på vårt sätt säger Özz Nûjen.

Under sommaren har Özz Nûjen bland annat turnerat med den egen skrivna showen "Statsminister Özz Nûjen" som handlade om alla de politiska partierna och om humorn i det och hur Sverige skulle kunna se ut med Özz som statsminister. Men skillnaderna mellan rollen som tjänare och statsminister är inte så stor enligt Özz.  

– En statsminister ska tjäna sitt folk, vilket tyvärr inte är fallet i detta fall men allt kan ju ske vi har ju fram till valdagen och vänta men oavsett vilka partiblock folk har tillhört så har statsministrarna inte alltid tjänat vårt folk anser Özz Nûjen.