Martin Stenmarck berättar om sin nya singel

8:25 min

Artist, skådespelare och även radiopratare. Martin Stenmarck har många strängar på sin lyra och under sommaren har hans låt "Sommarbarn" spelats bland annat på många radiostationer och nu är han aktuell med nästa singel från nya skivan. 

Martins nya singel går under namnet "Glas, betong och cement" och Martin beskriver låten som ett Stockholms monument det vill säga, satsa allt men bli totalt ratad och känslan av total jävla hopplöshet apati och någon slags förnedring. sekunder när man ändå stannar kvar för att inte förlora ansiktet. 

– Självklart ligger en kärlekshistoria i botten som inte var besvarad och när man kommer från den lilla staden där man tycker att saker och ting är på ett visst sätt och sen då när man tror allt är klart så var det inte alls så konstaterar Martin Stenmarck.

Nyligen så släppte Martin en EP det vill säga en skiva med en handfull låtar på men så småningom kommer det att komma ett helt album. Men förutom ett nytt album har Martin andra järn i elden för under Oktober blir det en turné med en jazztrio och under jul kommer Martin att medverka i Julgalan tillsammans med bland annat Kalle Moraeus och Lisa Miskovsky. Men även om Martin är en rutinerad artist och har många bollar i luften så blir han en aning nervös mellan varven. 

– När jag bara står still appropå apatisk då är jag nog nervös för då är det så här att då måste jag koncentrera mig till hundra procent förklarar Martin Stenmarck.