Semmel-wraps. Foto: Christer Engqvist/Sveriges Radio
1 av 2
Semmel-wraps. Foto: Christer Engqvist/Sveriges Radio
Karin Hansson gör semlor. Foto: Christer Engqvist/Sveriges Radio
2 av 2
Karin Hansson gör semlor. Foto: Christer Engqvist/Sveriges Radio

Årets trendigaste semla bakas i Knivsta

"Det är mycket fixa och trixa!"
6:48 min

Det var ett bageri i Stockholm som var först. Nu hakar flera andra på och bakar semmel-wraps, bland annat bageriet i centrala Knivsta.

Systrarna Karin och Jenny Hansson tog över bageriet i centrala Knivsta för fjorton år sedan. Igår provade de för första gången att baka semmel-wraps, med lite blandat resultat än så länge. Det är lätt hänt att det tunna utkavlade brödet blir lite torrt.

 

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".