Almtuna IS befinner sig i ekonomisk kris
Almtuna IS Foto: Sveriges Radio

Almtuna vann 5-4 efter en stark vändning trots underlägen med 0-2 och 1-4 mot Asplöven

3:00 min

Almtuna låg under både med 0-2 och 1-4 men , lyckades trots detta komma tillbaka och vinna med 5-4 efter en härlig kämpainsats. Matchvinnare blev Oscar Milton med sitt 5-4 mål i den tredje perioden. Almtuna nu på en femte plats i tabellen.

Det såg mörkt ut för Almtuna efter att Asplöven ledde med både 0-2 och 1-4. Men det var ett Almtuna som vägrade ge sig. Efter ett flertal snabba mål vände laget till 5-4. Segermålet gjordes av Oscar Milton som menar att han kände av innan att Almtuna skulle vända.

– Det kändes som vi hade sjukt bra energi direkt när vi gör 2-4 och inför tredje perioden kändes det inte som att det var något annat än att vi skulle vända det här, säger Milton.

Det kändes som ni inte riktigt var med från början?

– Jo absolut. Vi vet att Asplöven skulle komma ut desperata i och med de har sin sträckstrid de vill undvika. Men det var väldigt starkt av oss att vända .

I och med vinsten tog Almtuna sin femte raka seger och är nu ny femma i tabellen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista