Dalkurd
Foto: Emil Holmgren.

Dalkurds framtid fortfarande oviss

Rimsky Barlari: Föreningen har inte kommit fram till något beslut
0:31 min

Det blev inget beslut taget under tisdagskvällens styrelsemöte. Det är fortfarande oklart var klubben Dalkurd ska bedriva sin elitverksamhet uppger P4 Dalarna.

Det har länge ryktats om en flytt för Dalkurd och under tisdagskvällen samlades föreningens styrelse för att prata om den eventuella flytten. Men inget beslut togs.

– Så här ligger det till, föreningen har inte kommit fram till något beslut. Vi har däremot beslutat om en sak och det är att när det gäller det här ärendet kommer vi hädanefter att informera er via hemsidan när vi har någonting att informera. Så vi kommer inte att prata med er om det här ärendet förrän vi har informerat om det här via våra digitala kanaler, säger Rimsky Barlari, pressansvarig i klubben.

Så med andra ord har ni inte bestämt om någon flytt?

– Så är det. Nästa gång vi tar upp det här ärendet kommer vi att göra det via våra digitala kanaler helt enkelt, säger Rimsky Barlari till P4 Dalarna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".