1 av 2
2 av 2

Välkomna på P4 Upplands fickparkeringstävling – för Världens barn

1:47 min

På torsdag den 5 oktober samlas vi på Vaksala torg i Uppsala mellan 11.00-13.00 för att tävla i fickparkering, samt i en cykelutmaning. Varje försök kostar 100- respektive 50 kronor och pengarna går oavkortat till Världens barn.

Var med eller heja på under P4 Upplands fickparkeringstävling och cykelutmaning! Ni behöver inte ha en egen bil eller cykel med er för att vara med i tävlingen. 

Cykelutmaningen innebär att en cykel ni får låna av oss ska igenom en bana på kort tid. Men först måste du bara låsa upp cykeln och få på släpet. 

Vi samlas på Vaksala torg i Uppsala, torsdag den 5 oktober kl 11-13.

Det kostar 100 kr per försök för fickparkeringstävlingen och 50 kr per försök när det kommer till cykelutmaningen. Alla pengar går oavkortat till Radiohjälpens insamling Världens Barn.


Vill du bara bidra till insamlingen genom att ringa så är numret 099 520 32. Samtalet kostar 50 kronor och du ger då 45 kronor oavkortat till radiohjälpens inslamling till Världen Barn.

På Tradera har P4 Uppland nu också fyra auktioner där man kan buda och även dessa pengar går till insamlingen för Världen Barn.

Där finns bland annat en Veronica Maggio poster som är signerad, en krogshow och trerätters middag med kören Afro, en signerad Siriuströja och varför inte buda hem en helkväll på Svenssons Krogar med Afternoon Tea och middag. Buda hem dessa saker och bidra samtidigt till Världens barn.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".