Michelle Wenström och Annelie Almstedt valde att bli administratörer till grannskapsgruppen "Stoppa kriminella i Bålsta".
Michelle Wenström och Annelie Almstedt valde att bli administratörer till grannskapsgruppen "Stoppa kriminella i Bålsta". Foto: Tova Kurkiala Medbo

De vill stoppa fula kommentarer i Facebookgrupp

2:03 min

Michelle Wenström är tillsammans med Annelie Almstedt adminstratör till den digitala grannskapsgruppen Stoppa kriminella i Bålsta – och vill skapa en motvikt mot den hårda tonen.

Michelle Wenström och Annelie Almstedt valde att bli administratörer till grannskapsgruppen "Stoppa kriminella i Bålsta" som finns på Facebook för att de tyckte att det var en för hård ton och för att de tycker att det är viktigt gruppen får regler.

– Man vill gärna både driva upp och skapa problem som inte alltid finns där. Men också att man uppmanar att filma saker som händer för att lägga ut och att man ska åka dit och titta och fota. Mycket sådant som jag kan tycka inte är privatpersoners angelägenheter, Annelie Almstedt, en av administratörerna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".