P4 Nästa 2018

Final i P4 Nästa på torsdag - här är alla bidrag

2:51 min

Här kan du lyssna på de fem bidragen i P4 Upplands deltävling i musiktävlingen P4 Nästa. Lokala finalen sänds den 14 juni, fri entré!

Skaffa gratis biljett till delfinalen i Uppsala genom att ringa 018–727 83 40 eller gå till Reginateaterns biljettkassa. Tiden är torsdag 14 juni klockan 15.30.

De här artisterna tävlar om att gå vidare till riksfinalen i P4 Nästa (klicka för att lyssna på låtarna och läsa mer om artisterna):

  1. Rawa & Wavedogs - Jag vill vara med dig (röstningskod: låt1)
  2. Dead Fox Dancin - Best Thing I'll Never Have (röstningskod: låt2)
  3. LiRic - With You (röstningskod: låt3)
  4. Carl JC Nyström - Försent för Ester (röstningskod: låt4)
  5. Beside The Bridge - Cool Kid (röstningskod: låt5)

Så röstar du: Skicka ett sms med texten p4upp [mellanslag] "röstningskoden för din favorit" till nummer 722 50 (Kostnad: 3 kr/röst + eventuell trafikavgift).

Du kan rösta max 10 gånger per abonnemang och röstningsomgång.

Det antal röster du bidrar med registreras i röstningssystemet under förutsättning att du angett rätt röstningsnummer och prefix när du röstade.

För att få ett svarsmeddelande som bekräftar att din röst registrerats behöver ditt telefonnummer vara kopplat till en betaltjänst som till exempel WyWallet som hanterar kostnaden för svarsmeddelandet.

Din röst räknas även om du inte får något svarsmeddelande.

Resultatet i P4 Nästas lokala finaler och riksfinal avgörs av publikens sms-röster, kombinerade med en jurygrupps. Rösterna omvandlas till poäng utifrån inbördes placering i respektive röstningsgrupp och vägs sedan samman till ett gemensamt poängresultat från publiken och juryn.

Här kan du höra och läsa mer om P4 Nästa Uppland.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista