Ännu en flicka misstänks ha våldtagits

Ännu en flicka tros ha blivit våldtagen av någon eller några av dom unga män från Norrtälje-trakten som nu sitter häktade.
Våldtäkten på den tredje flickan, som också är i 13-årsåldern, tros ha inträffat samtidigt vid ett av dom andra fallen. Det är nu alltså sammanlagt tre flickor som tros ha blivit utsatta för gruppvåldtäkt i norrtäljetrakten. Den tredje flickan som är 13 år gammal har funnits med i bilden sedan den andra våldtäkten polisanmäldes i förra veckan, men det var först i måndags som hon hördes av polisen, och togs upp som målsägande. Hon tros ha våldtagits den 23 februari, vid samma tillfälle som en av de andra flickorna. De två flickor som var med vid samma tillfälle känner varandra. Sammanlagt 6 unga män i åldern 16 till 20 år sitter alltså häktade misstänkta för grov våldtäkt alternativt medhjälp till grov våldtäkt. Flera av dem tros ha varit med vid båda våldtäktstillfällena.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".