Flera trafikolyckor igår i länet

Igår inträffade flera olyckor. Bland annat fick en 81-årig man föras till sjukhus efter att han voltat flera gånger med sin bil.
Den äldre mannen kom körande vid Jälla igår strax efter ett på dagen i betydligt högre hastighet än vad som tillåts. Mannen körde in i en bil framför honom, efter det åkte hans bil ut på ett fält där den voltade flera gånger innan den stannade efter cirka hundra meter. Under eftermiddagen, efter VM-finalen i fotboll, hade några ungdomar bestämt sig för att spela fotboll mitt på Drottninggatan. När en bil kom körande från Carolinabacken körde den på en 22-årig man som fick föras till sjukhuset med skallskador. Vid 18-tiden inträffade ännu en trafikolycka, en singelolycka på E18 mellan Bålsta och Enköping. Bilen åkte av okänd anledning av vägen och fem personer skadades. Två av dem allvarligt.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".