Socialdemokraten Sören Gozzi avgår i protest

Socialdemokraten Sören Gozzi, ordförande i stadens socialdemokratiska förening och ledamot i centrala stadens kommundelsnämn, lämnar nu alla sina politiska uppdrag. Han kommer även att lämna partiet.
Sören Gozzi var av sin förening nominerad som ledamot i flera nämnder men den socialdemokratiska arbetarekommunen valde att inte ta med hans namn. Sören Gozzi mycket besviken och lämnar nu alla sina politiska uppdrag och också partiet. Det gör han i protest då han menar att bakgrund och erfarenhet borde borde spela en stor roll i sammanhanget. Han är 62 år och har en gedigen bakgrund med med flera olika uppdragsområden och hade nu beslutat sig för att helt satsa på kommunalpolitiken. - De borde ta mitt politiska engagemang på allvar, och det jag reagerat mest på att ingen har hört av sig. Varken partiombudsmannen eller Tone Tingsgård, arbetarekommunens ordförande och hon är även ordförande i partiets valberedning.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".