Bertil Valliens glasbåt som är gjord speciellt för Ring så spelar vi.
Bertil Valliens glasbåt som är gjord speciellt för Ring så spelar vi.

Det här kan du vinna

Ring så spelar vi betyder önskemusik och ett trevligt samtal med programledaren. Men också ett lekfullt och lättsamt frågequiz där rubriken är en viktig ledtråd. Varje lördag är pärmen laddad med nya frågor från 1-50 och olika vinster står på spel.

Presentkort

Om du svarar rätt på en fråga i programmet vinner du ett presentkort. Ligger det presentkort i potten vinner du dessutom dessa. Med lite tur har du också chans att vinna upp till tio presentkort plus eventuell pott. Presentkortet kan lösas in mot produkter på några av Sveriges mest välkända butikskedjor och leverantörer inom kläder, teknik, kosmetika, resor, böcker, upplevelser och annat.

Glasbåt

Glaskonstnär Bertil Vallien har skapat en unik glasbåt endast för vinnarna i Ring så spelar vi!

– Det handlade om att fånga programmets själ - ”kommunikation och kontakt mellan människor” - förklarar Bertil Vallien. Det är så jag uppfattar Ring så spelar vi och det är det jag försökt uttrycka med de två människorna som når varandra i båten.

Bertil Vallien, som är en av världens absolut främsta glaskonstnärer, är representerad på de främsta konstmuséerna i USA, Europa och Japan. Han var även verksam vid Åfors Glasbruk i Småland som ingick i Orrefors Kosta Boda-koncernen. Vallien har också tilldelats ett tjugotal av världens främsta konstnärliga utmärkelser inom glas-, konst- och designområdet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista