40 var i ropet

Lördagen den 31 oktober

Hej Allihopa!
Det blev en lite annorlunda sändning den här lördagen. Alla som ringde önskade först slutsiffra 40! Märkligt sammanträffande kan man tycka, men det var givetvis riggat så. Om du lyssnade uppmärksamt så hörde du att den ordinarie producenten Roger Bengtsson var ledig och det var han just för att fira sin 40-årsdag! Du fick vara med om ett hyss alltså. Vi frågade de medverkande redan i slussen om de kunde tänka sig att önska 40 och de var alla med på att skoja till det för den ovetande producenten. Man har inte roligare än man gör sig sägs det. Allt annat var som det brukar och ska.
Johan Hagesjö från Anderstorp var på väg till Oslo för att lämna storasyster på aupairjobb, Margareta Karlsson i Stora Levene skulle på konsert i Vara konserthus för att höra Elvis Presleys syssling Jerry spela gamla Elvis-låtar, Göran Gunnarsson i Dorotea laddade för SM-finalen i fotboll och han lärde oss också att det är viktigt att vara klädd i träningsoverall när man " idrottar" från soffan!
Det var en skojig morgon tillsammans med lyssnarna, tycker jag som har Sveriges roligaste radiojobb! ( Intygat av bl a gästprogramledaren Sven Melander nedan)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista