Också var april till ända...

Lördagen den 24 april

Hej allihopa!
Det sista programmet i april gick till handlingarna med en början hos Niklas Edin i Sundsvall som hade tänkt sig en snabb resa till Barcelona för att se fotboll. På grund av askmolnet blev det en vecka runt om i Europa med mellanlandning ett par dagar i Prag, i Hamburg, i Rödby och till sist en tur ihop med finska barn på bussresa till Stockholm. Det blev en annorlunda upplevelse, men Niklas hade tagit vara på alla möjligheter och var glad ändå!
Veckans WEBB-vinnare blev Marie Granroth i Mellansjön. Hon skulle iväg och jobba i affären men hann glädja oss med sitt härliga skratt innan hon for iväg. Eva Linde i Gnesta skulle vara en god kamrat och hjälpa till med en flytt, medan Bosse Sjökvist i Jönköping var lite orolig för hur han skulle få ihop uppvaktningen av barnbarnet Cornelia med HV 71s hockeyfinal mot Djurgården. Anna Andersson var på strålande humör för hon skulle på en hel massa kalas tillsammans med sin sambo Keino.
Vad du själv än ska göra så önskar Växjöredaktionen dig en skön helg och en bra vecka!

genom Lisa Syrén

Rätta svar den 24 april:
WEBB: Bratislava
1. Solkungen
2. Rostock
3. Bärsärk
4. Accra
5. Snorkfröken
6. Anarisfjällen
7. The Sweet
8. Vättern
9. Piggvar
10. Shirley Temple

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista