Det vankas semester

Lördagen den 18 juni

Hej allihopa!

Vilken rolig morgon det blev! Dels för att en hel drös glada människor ringde in till programmet men också för att jag bad er skicka in bilder på "gladprylar". Nu har vi ett bildspel här över som kan sprida glädje till många!

Midsommarvädret ska bli sisådär och det är väl typiskt när jag för en gångs skulle tänkte fira midsommar utan att arbeta. Men jag hoppas på några solglimtar mellan skurarna. 

Vi talade med historikern Olle Larson om just semester idag vid 7.20 och det var roligt att höra hur rädda de styrande var för att svenska folket skulle tappa vett och sans för att de skulle gå sysslolösa två veckor. Lyssna gärna igen om du går in på länken här intill. 

Annars var det lite darrigt under morgonen eftersom ordinarie producenten Bengtsson hade semester och han inhoppare Niklas väntar barn vilken minut som helst. Men det löste sig till det bästa och han behövde inte springa ifrån sändningen. Nu hoppas vi på en redaktionsbäbis det närmaset dygnet. Vi har redan döpt honom till Åke, fast vi har ingen aning om vad det blir.

Jag passar på att önska alla lyssnare en GLAD MIDSOMMAR och hoppas att du ska ha det trevligt tillsammans med Peje Johansson som hoppar in och sänder midsommardagens program. Och du vet väl….at du får "Ring så spelar vi" ända fram till klockan 10 hela sommaren? 

Vi hörs!

Hälsningar Lisa Syrén

Rätta svar den 18 juni:

1. Versal

2. Kasematt

3. Gotland

4. Glimmingehus

5. Kardan

6. Kungsvatten

7. Fläskhare

8. Blå Tornet

9. ALMA-priset

10. Remmalag

11. Peter Gabriel

12. Tant Strul

13. Absint

14. Brunkulla

15. Entrérätt

3 samtal kvar på 71

1 CD i potten