17 september 2011

En bild av Sverige i soluppgången

Tidig lördagmorgon innebär på Ring så spelar vi-redaktionen morgonkaffe med Lisas hembakade filmjölkslimpa med skinka och ost på ihop med Bengtssons perfekt kokade ägg.

Den här morgonen bidrog ni lyssnare med bilder som illustrerade era morgonstunder. Tack till alla som skickat in bilder och som berättat om vad ni gör under tiden som ni lyssnade på Ring så spelar vi!

Vi hörs nästa lördag!
//Publikredaktörs-Karin

Hej alla lyssnare!
Den här lördagen startade med T som i Trafikdag, Tröska och Trav. Det var Marie Åkesson på Verkö som skulle ta sina småttingar på trafikdag i Karlskrona. Margareta Johansson i Dingtuna som hade ett par dagars tröskning kvar och Denny Olofsson i Lindome som skulle gå på trav för första gången. I Vrå i Småland skulle det firas 100-årsjubileum för den gamla skolan och Tomas Wiberg berättade livfullt om allt som skulle hända där. I Huskvarna var det marknad som Eva-Britt Danielsson skulle besöka och 10-åriga Alma Johansson i Kalix skulle åka till mormor och morfar för att plocka svamp och lingon. Gå gärna in och kolla bilderna som kommit in till hemsidan. Härliga!
Ha en bra vecka tills vi hörs igen önskar Lisa Syrén

Lars Bäckström

Jag väntar på att frallorna i ugnen skall bli klara så skall det bli frukost här! Sen är det bowlingmatch på gång för mig. Hörde ni pratade med en herre uppe i norr om bowling. Han var helt blind mendet är inte jag men nästan, jag ser 10% på ena ögat och har protes på det andra. Jag bowlar med helt seende personer i Christinehamns bowlingklubb, CBK.

Hanne Tarkkonen

Hemkommen från en liten fisketur i strålande sol o runt noll grader i morse men nu +6 här uppe... Livet leker och Ring så spelar vi är på!

Per Asp, Junsele Ångermanland

Hej! Vi har frost idag i gräset och gärdena är vita. Har varit ut till våra ute-grisar. De snarkade så de hördes 50 meter från dem. Våra highlandcattledjur mådde också bra. Det går åt rätt håll - mot vintern. Ska tröska korn idag så nästa års grisar får mat.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.