Vecka 31

30/7-3/8-07

Måndag: Anneli Kråik är född och uppvuxen i en renskötarfamilj i Jämtland. Chefredaktör för den samiska ungdomstidningen Sáminuorat. Jobbar även med renar.
Producent: AO Journalistik, Umeå för SR.

Tisdag: Lisbeth Gustafsson är journalist och författare med inriktning på etik och värdefrågor. Hon arbetar som kultursekreterare i Svenska kyrkan. Tidigare har hon varit projektledare för religion och livsåskådning på Sveriges Television.
Producent: Annika Hellbom, SR Samhälle.

Onsdag: Lilian Levin - barnpsykolog och psykoterapeut. Jobbar med barn i migration - i Sverige, Kurdistan, Bosnien och  på andra platser. Har fyra barn. Ett är gravt funktionshindrat. Kanske präglar det hennes program eller så dyker en helt otippad tanke för dagen upp.
Producent: AO Journalistik.

Torsdag: Annika Borg är teologie doktor och präst i Svenska kyrkan, men också skribent. Tidigare har hon bl a varit häktespräst. Hon har medarbetat i Tankar för dagen i många år och bor i Stockholm med man, son och husdjur.

Fredag: Tom Alandh. Dokumentärfilmare sen många år på SVT. Har gjort flera uppmärksammade filmer, bl a om hemlösa och drogmissbrukare.
Producent: Ulla Strängberg, SR Jönköping.