1 av 6
Eva Ström
2 av 6
Tom Alandh
3 av 6
4 av 6
Lilian Levin
5 av 6
Louise Bjurwill
6 av 6
Anders Björkman

Vecka 33

13-17/8-07

Måndag: Anders Björkman är konstvetare med arkitektur som specialitet. Han trivs bäst i staden men då och då kan man få se honom dyka upp i lantliga idyller.
Producent: AO Journalistik, Umeå.

Tisdag: Eva Ström skriver poesi, dramatik, romaner och kritik. Arbetade som läkare till slutet av 80-talet. Bosatt i Kristianstad.
Producent: Ulla Strängberg, SR Jönköping.


Onsdag: Lilian Levin - barnpsykolog och psykoterapeut. Jobbar med barn i migration - i Sverige, Kurdistan, Bosnien och  på andra platser. Har fyra barn. Ett är gravt funktionshindrat. Kanske präglar det hennes program eller så dyker en helt otippad tanke för dagen upp.
Producent: AO Journalistik, Umeå.

Torsdag: Louise Bjurwill är advokat, gammal FN-jurist som jobbar både nationellt och internationellt. Hon är initiativtagare till Advokater utan Gränser och har bott och arbetat i bland annat Sydafrika, Kina och Vietnam.
Producent: Annika Hellbom, SR Samhälle.

Fredag: Tom Alandh - dokumentärfilmare sen många år på SVT. Har gjort flera uppmärksammade filmer, bl a om hemlösa och drogmissbrukare.
Producent: Ulla Strängberg, SR Jönköping.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".