1 av 6
Mark Levengood
2 av 6
3 av 6
Anneli Bränström Öhman
4 av 6
Erik Lindfelt
5 av 6
Magnus Sjögren
6 av 6
Anders Björkman

Vecka 26

23-27/6-08

Måndag: Magnus Sjögren är beteendevetare och utbildare och har jobbat många år med jämställdhetsfrågor och pedagogiskt arbete, bland annat i killgruppsprojektet Normal, eller? och i SVT:s Jobba jämt. Idag jobbar han konsultativt med utbildning och utbildar sig till psykolog. 
Producent: Anette Olofsson, Umeå.

Tisdag: Erik Lindfelt, journalist och bibliotekschef i Jönköping. Producent: Ulla Strängberg, SR Jönköping.

Onsdag: Anders Björkman, museitjänsteman vid Västerbottens museum i Umeå. Han har skrivit en doktorsexamen i konstvetenskap om Johannes Olivegrens kyrkoarkitektur. Har också skrivit en bok om grönska i  staden med titeln Naturen inpå knutarna.
Producent: Anette Olofsson, Umeå.

Torsdag: Mark Levengood är katolik och programledare. Han är ganska ytlig, men finner tröst i tanken på att Gud även skapade ytan.
Producent: Anna-Brita Lindqvist, SR Samhälle.

Fredag: Annelie Bränström Öhman är kulturskribent och litteraturforskare vid Umeå universitet. Hon har nyligen publicerat boken ”kärlek! och någonting att skratta åt! dessutom”, som handlar om kärlekstemat i Sara Lidmans romansvit Jernbanan.
Producent: Anette Olofsson, Umeå.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".