1 av 6
Lisbeth Gustafsson
2 av 6
3 av 6
Lina Sjöberg
4 av 6
Ing-Marie Wieselgren
5 av 6
Anne Kalmering-Josephson
6 av 6
Lasse Berg

Vecka 39

22-26/9-08

Måndag: Anne Kalmering-Josephson, skådespelerska och radioproducent. Hon har varit engagerad i judisk musik sedan barndomen och uppträtt med folksånger på jiddisch, ladino och hebreiska. Hon har även varit programledare på Barnredaktionen på radio och TV.

Tisdag: Lasse Berg, författare och världsresenär, har sedan mitten av 60-talet beskrivit världen i böcker, filmer och radioprogram. De senaste decennierna har han varit bosatt i Afrika och f n lever han i Etiopien.

Onsdag: Lisbeth Gustafsson är journalist och författare med inriktning på etik och värdefrågor. Hon arbetar som kultursekreterare i Svenska kyrkan. Tidigare har hon varit projektledare för religion och livsåskådning på Sveriges Television.

Torsdag: Ing-Marie Wieselgren är psykiater. Hon har arbetat inom psykiatrin i Uppsala i 20 år. Därefter har hon varit huvudsekreterare i Nationell psykiatrisamordning och just nu arbetar hon med utvecklingsfrågor kring psykisk ohälsa inom  Kommuner och Landsting.

Fredag: Lina Sjöberg, teolog och författare.

Producent: Anna-Brita Lindqvist, SR Samhälle.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista