Relativt lugnt nyårsfirande i väst enligt polisen

I Trollhättan och Uddevalla var det mycket folk på stan och en del bråk. Men åtminstone i Trollhättan gjorde regnet att firande lugnade ner sig efter tolvslaget.

I Trollhättan var det mycket folk på stan och en del misshandelsfall. En man fick ett slag med en flaska i bakhuvudet i ett bråk i närheten av Hjortmosseskolan och det gick så illa att han fick föras till NÄL. Ett tiotal personer togs omhand för fylleri och sover nu ruset av sig hos polisen. Men i och med att det började regna vid halvett-tiden, började folk dra sig hemåt och natten blev lite lugnare, säger polisen.

Även i Uddevalla samlades mycket folk i centrum under natten och det blev lite bråkigt. I åtminstone ett fall slutade bråket med att en person fick ta emot knytnävsslag. En del fylla var det också i Uddevalla - tio personer fick följa med polisen för tillnyktring.

Även från Vargön har polisen fått rapport om ett misshandelsfall, som slutade med att en person fördes till sjukhus.

I Dalsland och norra Bohuslän rapporteras det om ett lugnt nyårsfirande

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".