Politiker polisanmäler brev

Ett brev till personalchefen i Vänersborg kan nu bli föremål för en polisutredning, brevet, där en tjänsteman baktalas, är nämligen undertecknat med falskt namn.
Brevet till personalchefen Sten Selander är personligt och innehållet går ut på att brevskrivaren är tacksam för att personalchefen och några andra tjänstemän på ett snyggt sätt fick förra chefen för Arbetsmarknadsenheten att sluta. Dessutom antyds det i att personalchefen har utnyttjat arbetsmarknadesenheten för att göra arbeten i sin egen trädgård. Brevet är underskrivet med namnet Lars-Göran Ljunggren, som är socialdemokrat och ledamot i kommunstyrelsen. Men Lars-Göran Ljunggren säger att han inte har något som helst att göra med brevet och han ska polisanmäla brevet. Både Sten Selander och Lars-Göran Ljunggren säger att innehållet i brevet inte alls stämmer med verkligheten.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".