Kvinna funnen död i Strömstad

Polisen utreder just nu ett misstänkt mordfall i Strömstad. Detta sedan en 40-årig kvinna, förmodligen från ostkusten, hittats död i en gränd vid Torskholmen igår eftermiddag.

En kvinna hottades igår eftermiddag vid tretiden död vid Torskholmen i Strömstad. Nu på morgonen har ingen från Länskriminalen gått att nå för kommentarer om händelsen, men enligt flera tidningar, däribland Göteborgs-Posten, har kvinnan dött efter våld mot huvudet och polisen misstänker mord.

Kvinnan hittades av förbipasserande och är i 40-årsåldern. Hon är svenska och sannolikt från ostkusten. Torskholmen tillhör Strömstads turiststråk men hon hittades i en gränd där inte särskilt många rör sig normalt sett. Polisen i Strömstad hänvisade imorse alltså till Länskriminalen som ännu inte återupptagit arbetet med den tekniska undersökningen som pågick sent inpå kvällen igår.

Tidningarna Göteborgs-Posten och Expressen uppger också att ett tillhygge hittats med fläckar på i samma gränd där liket påträffades.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".