Lugnt nyårsfirande

Nyårsfirandet har avlöpt ganska normalt enligt polisen och SOS Alarm. Det har visserligen förekommit både fylleri och misshandel, men ingenting av allvarligare art.
En husvagn och två bilar brann upp på Dyne camping i Strömstad i natt. Den kvinna som var åretruntboende i husvagnen räddade sig ut, men alla hennes tillhörigheter förstördes i branden. Brandorsaken är ännu okänd. Polisen gör en teknisk undersökning idag. I Bengtsfors drabbades ett äldre par av nyårsfyrverkerierna, då två raketer efter varandra kom in genom deras fönster. En mindre brand uppstod men släcktes snabbt. Så har det snöat mycket mer än vad SMHI väntat sig, men trots snö och snömodd och halkigt väglag, så finns det inga rapporter om några trafikolyckor. Däremot har blötsnön ställt till med några strömavbrott i Dalsland. Abonnenterna i Dals Långed har redan fått strömmen tillbaka, men i Åsensbruk och Köpmannebro håller Vattenfall på att felsöka.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".