Joakim Jensen redo för LSK

Ljungskile SK:s spel i allsvenskan nästa år kräver förstärkning av nya spelarei truppen. En av de hetaste kandidaterna som ligger i förhandling med klubben just nu, är den förra mittbacken i LSK, uddevallasonen Joakim Jensen, som har ett kontrakt i Hammarby som snart löper ut.

Och själv är han sugen på att komma tillbaka säger han:

- Självklart är jag jätteintresserad av det. Jag har pratat med ordföranden i Ljungskile SK, Bosse Fagerberg och han verkar också vara intresserad. Därför ser det klart bra ut för spel för min del i LSK, säger Joakim Jensen till SR Radio Väst.

33-årige Joakim Jensen som är på väg hem till Ljungskile igen för att flytta in i ett nytt hus. Men än har inga beslut tagits om spel i LSK.

Joakim Jensen har efter sitt spel med Ljungskile SK i allsvenskan 1997 spelat åtta år i det finska laget HJK Helsingfors. I Finland var han Helsingfors bäste mittback och var som bäst trea i finska skytteligan. Sen värvades han till Hammarby där han spelade två och en halv säsong för att lösa många problem på plan. Men någon större speltid fick han inte där enligt honom själv.

Men nu går Joakim Jensens kontrakt ut och att få komma hem igen betyder mycket för Joakim Jensen:

- Att få flytta hem till Ljungskile skulle betyda mycket på flera plan, där har jag min familj och att få vara med Ljungskile SK en andra gång i allsvenskan skulle vara jättekul, säger Joakim Jensen.

Text: Thomas Graf
Epost:
thomas.graf@sr.se
Telefon: 0522-67 00 52